SZC logo

Kisvárdai Szakképzési Centrum

OM kód: 203043 | 4625 Záhony, Kárpát út 4.

Intézmény logo

Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium

HírekKözérdekű adatokAkadálymentesítési nyilatkozatKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 20.


Admin

    Roadshow-n a Kandó csapata

    A nyílt nap után rögtön másnap, 2023. november 16-án Kisvárdában a Vári Emil Általános Iskolában folytattuk iskolánk népszerűsítését.

    Roadshow-n a Kandó csapata

    A nyílt nap után rögtön másnap, 2023. november 16-án Kisvárdában a Vári Emil Általános Iskolában folytattuk iskolánk népszerűsítését. November 17-én pedig szintén Kisvárdában a Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban települtünk ki szinte már roadshow jelleggel diákjainkkal, hiszen meghívást kaptunk az intézmények pályaorientációs napjára.
    Mindkét iskolába ugyanazokkal a programokkal készültünk. Báthory Fanni és Lovász Zoltán 12.B osztályos tanulók intézményünket mutatták be a diákoknak.

    Orgován Krisztián 11.C, Lakatos Krisztofer 11.C, Mizsei István 12.C, és Zsigó Norbert 12.C rendész diákjaink önvédelmi fogásokat mutattak be az érdeklődő gyerekeknek, amelyeket aztán természetesen lelkesen ki is próbáltak.
    Közben a csapat másik fele interaktív dolgokkal kápráztatta el az általános iskolásokat. Bak Roland (11.B) és Ács Máté (12.A) a mozdonyszimulátort üzemeltették, Roland és Ungrádi Dominik (12.B) a hazugságvizsgálónál derítettek fényt az igazságra.

    Dominik és Mikó Gábor tanár úr a Lego robotok kezelését mutatták meg a diákoknak, amelyeket aztán ki is próbálhattak. A rendőrautó szimulátornál Ugrai Dávid (12.A) és Sási Roland rendszergazdánk segített üldözni a bűnt a diákoknak. A Láda kincse (DKA műhelyünkben készült) társasjátéknál pedig Rutkai Krisztina segített felfedni a doboz tartalmát.

    Igazán jól éreztük magunkat mindkét napon, sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk, ezért a jövőben is nagyon szívesen települünk ki általálános iskolák pályaorientációs napjaira, amennyiben igény van rá. Talán mondhatjuk, hogy megalakult a Kandó-Roadshow csapata, hívhatnak minket bátran. Ezúton is hálásan köszönjük a fent felsorolt diákok és kollégák lelkes munkáját!
    Köszönjük a lehetőséget és a meghívást mindkét intézmény vezetőségének!

    GALÉRIA

    Roadshow - Kisvárda, általános iskolák

    roadshow2023002.jpg
    roadshow2023001.jpg
    roadshow2023050.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Vezetői program – Vass Levente igazgatói pályázatához

    Vezetői program – Vass Levente igazgatói pályázatához

    Vezetői program – Vass Levente igazgatói pályázatához A Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium vezetésére, fejlesztésére vonatkozó programja.

    2024. máj. 23.


    Admin2

    Hungarikum vetélkedő 2024

    Hungarikum vetélkedő 2024

    A Lakiteleki Népfőiskola 2023. novemberében vetélkedőt hirdetett meg általános és középiskolák 7-10. évfolyamai számára, a Magyar Országgyűlés, a Hungarikum Bizottság és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával. A verseny témája a hungarikumok és a nemzeti értékek megismertetése és népszerűsítése volt.

    2024. máj. 14.


    Admin2

    Magyarország legjobb Vasútforgalmi szolgálattevő tanulója iskolánk diákja lett

    Magyarország legjobb Vasútforgalmi szolgálattevő tanulója iskolánk diákja lett

    Korábban már beszámoltunk róla, hogy Dobozi Imre 5/13.A osztályos vasútforgalmi szolgálattevő diákunk bejutott az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe. A három döntős versenyző 2024. április 10-én mérhette össze tudását.

    2024. máj. 6.


    Admin2


    Partnereink

    SZC logo

    Kisvárdai Szakképzési Centrum


    Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium

    4625 Záhony, Kárpát út 4.

    Telefon: +3645525056

    E-mail: titkarsag.zkando@gmail.com

    OM azonosító: 203043


    2024Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium