SZC logo

Kisvárdai Szakképzési Centrum

OM kód: 203043 | 4625 Záhony, Kárpát út 4.

Intézmény logo

Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Hírek

2023. nov. 20.


Admin

  Roadshow-n a Kandó csapata

  A nyílt nap után rögtön másnap, 2023. november 16-án Kisvárdában a Vári Emil Általános Iskolában folytattuk iskolánk népszerűsítését.

  Roadshow-n a Kandó csapata

  A nyílt nap után rögtön másnap, 2023. november 16-án Kisvárdában a Vári Emil Általános Iskolában folytattuk iskolánk népszerűsítését. November 17-én pedig szintén Kisvárdában a Várday Kata Református Általános Iskola, Gimnázium és Kollégiumban települtünk ki szinte már roadshow jelleggel diákjainkkal, hiszen meghívást kaptunk az intézmények pályaorientációs napjára.
  Mindkét iskolába ugyanazokkal a programokkal készültünk. Báthory Fanni és Lovász Zoltán 12.B osztályos tanulók intézményünket mutatták be a diákoknak.

  Orgován Krisztián 11.C, Lakatos Krisztofer 11.C, Mizsei István 12.C, és Zsigó Norbert 12.C rendész diákjaink önvédelmi fogásokat mutattak be az érdeklődő gyerekeknek, amelyeket aztán természetesen lelkesen ki is próbáltak.
  Közben a csapat másik fele interaktív dolgokkal kápráztatta el az általános iskolásokat. Bak Roland (11.B) és Ács Máté (12.A) a mozdonyszimulátort üzemeltették, Roland és Ungrádi Dominik (12.B) a hazugságvizsgálónál derítettek fényt az igazságra.

  Dominik és Mikó Gábor tanár úr a Lego robotok kezelését mutatták meg a diákoknak, amelyeket aztán ki is próbálhattak. A rendőrautó szimulátornál Ugrai Dávid (12.A) és Sási Roland rendszergazdánk segített üldözni a bűnt a diákoknak. A Láda kincse (DKA műhelyünkben készült) társasjátéknál pedig Rutkai Krisztina segített felfedni a doboz tartalmát.

  Igazán jól éreztük magunkat mindkét napon, sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk, ezért a jövőben is nagyon szívesen települünk ki általálános iskolák pályaorientációs napjaira, amennyiben igény van rá. Talán mondhatjuk, hogy megalakult a Kandó-Roadshow csapata, hívhatnak minket bátran. Ezúton is hálásan köszönjük a fent felsorolt diákok és kollégák lelkes munkáját!
  Köszönjük a lehetőséget és a meghívást mindkét intézmény vezetőségének!

  GALÉRIA

  Roadshow - Kisvárda, általános iskolák

  roadshow2023002.jpg
  roadshow2023001.jpg
  roadshow2023050.jpg

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Irodalmi pályázat - Európa Könyvkiadó

  Irodalmi pályázat - Európa Könyvkiadó

  Az olvasás és a kortárs irodalom népszerűsítése céljából az Európa Könyvkiadó ősszel irodalmi pályázatot hirdetett meg.

  2024. jan. 31.


  Admin

  Iskolánk tanulója 1. helyezést ért el a „MIÉRT VÁLASZTANÁM A RENDŐRI HIVATÁST?” című pályázaton

  Iskolánk tanulója 1. helyezést ért el a „MIÉRT VÁLASZTANÁM A RENDŐRI HIVATÁST?” című pályázaton

  A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Igazgatója pályázatot hirdetett olyan roma származású 14-18 éves fiatalok számára, akik középiskolai rendészeti pályaorientációs képzésben vesznek részt és hivatásukként a rendőri pályát szeretnék választani.

  2024. jan. 19.


  Admin

  Karácsonyi évzáró összejövetel - 2023

  Karácsonyi évzáró összejövetel - 2023

  2023. december 20-án került megrendezésre intézményünkben az évbúcsúztató csapatépítő összejövetel, amelyen iskolánk minden dolgozója közösen ünnepelt.

  2023. dec. 21.


  Admin


  Partnereink

  SZC logo

  Kisvárdai Szakképzési Centrum


  Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium

  4625 Záhony, Kárpát út 4.

  Telefon: +3645525056

  E-mail: titkarsag.zkando@gmail.com

  OM azonosító: 203043


  2024Kisvárdai SZC Kandó Kálmán Technikum és Dr. Béres József Kollégium